Sju fantastiska funktioner på IronPlanet

Posted by IronPlanetEU on 2019-sep-23 07:25:57

Det sägs att det inte handlar om vad du har, utan om hur du använder det. Liksom med kärlek, teknik och affärer får du förmodligen inte ut det mesta möjliga av upplevelsen på IronPlanet utan en helhetsförståelse för alla tips och trick som du har till ditt förfogande, även om du redan är IronPlanet-fanatiker.   

Vi förstår att det finns en viss inlärningskurva för plattformen. Därför har vi skapat en enkel guide till de viktigaste funktionerna som hjälper dig att bemästra vår process för onlineköp. När du har koll på de här grunderna vet du vad som krävs för att nyttja IronPlanet fullt ut vid varje besök.

 

1. Skaffa ett kostnadsfritt IronPlanet-konto

 

Skaffa ett kostnadsfritt IronPlanet-konto

 

Skapa ett kostnadsfritt IronPlanet-konto och få tillgång till flera häftiga funktioner. Dessutom får du regelbundna uppdateringar via e-post om höjdpunkter i lagret, kommande evenemang och nyheter! Det tar bara en minut att skapa ett konto, och sedan är det bara att sätta igång!

2. PriorityBid

 

IronPlanet prioritetsbud

Innan en auktion kör igång kan du placera ett PriorityBid (prioritetsbud) för att ligga steget före konkurrenterna upp till två veckor tidigare. Det kan verka som om aktiv budgivning är inaktiverad, men i själva verket är den igång under den här preliminära fasen då de tidiga användarna tävlar om att lägga in det främsta öppningsbudet.   

 Det är säkert och enkelt att placera ett PriorityBid. När du har angett ditt högsta bud lägger vårt PriorityBid-system automatiskt minimala ökningar upp till ditt maxbelopp så att du kan behålla ledningen. På så sätt kan du ange dina bud och låta dem skötas automatiskt för att få den utrustning du behöver till bästa möjliga pris, även när du är för upptagen för att hantera en budgivningsstrid. Om det blir oavgjort gäller först till kvarn – tidigaste PriorityBid vinner!

 

New call-to-action

 

3. Sökfilter

 

Sökfilter

 

Hitta det du letar efter på IronPlanet med sökfilterverktyget, som du hittar på vänster sida av skärmen på varje sida. Det finns flera filter som du kan använda för att förfina resultaten – typ, inköpsformat, utrustningens märke, plats, pris och mer. Det har aldrig varit så enkelt att hitta din drömutrustning

4. Bevakningslista

 

Bevakningslista

Skapa en bevakningslista för att hålla reda på alla intressanta artiklar och öka produktiviteten. Du hittar funktionen Bevakningslista på varje artikelsida och kan enkelt se dina artiklar via Mitt konto. När du väl har infört bevakningslistan i din rutin får du uppdateringar och påminnelser när auktioner börjar närma sig, så att du aldrig missar en artikel igen.  

5. Sparade sökningar

 

Sparade sökningar

Hittar du inte det du letar efter? Leta upp knappen ”Spara den här sökningen” på sökresultatsidan för att arkivera specifika frågor och få e-postaviseringar när matchande artiklar läggs till i lagret. Sparade sökningar är ett bra sätt att hålla koll på de senaste posterna så att du kan hitta den perfekta utrustningen, även om det aktuella urvalet inte är det du letar efter.

 

6. Undersöka priser

 

Undersöka priser


På vår sökresultatsida hittar inloggade användare fliken ”Såld”, som är en utmärkt resurs där både köpare och säljare kan få insikt i gällande priser. Att ta en titt på nyligen sålda artiklar är ett bra sätt att se om det är rätt tid att slå till för en viss artikel eller lägga upp äldre maskiner i din maskinpark för försäljning.

 

7. Personlig hjälp

Är det svårt att navigera på webbplatsen, eller har du några andra frågor? Vi kan hjälpa dig – kontakta vår kundtjänst så svarar vi gärna på dina frågor.

Nu när du är expert på IronPlanet.com kan du gå tillbaka till våra marknadsplatser och använda dina nya kunskaper för att köpa begagnad anläggningsutrustning, traktorer, lastbilar med mera.

 

 

Topics: Europe, Svenska